Coronamaatregelen

Wij volgen voor de behandelingen in de praktijk de richtlijnen van de Rijksoverheid en de GGD.

Kom NIET naar de praktijk of laat ons NIET aan huis te laten komen bij corona gerelateerde klachten (neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, etc.) van u en/of uw kind (ook niet na een negatieve (zelf)test) of als een huisgenoot positief getest is op COVID-19. 
Dit ter bescherming van onze medewerksters en de kwetsbare kinderen die wij ook behandelen.

Online logopedie
Neemt u bij corona gerelateerde klachten bij u of uw kind tijdig contact op met uw behandelend logopedist. De afspraak wordt omgezet naar een online behandeling.
Ook bij de hele jonge kinderen is online behandeling, met oudercoaching, goed mogelijk. Tevens kunnen wij het huiswerk bespreken en nieuw huiswerk/adviezen aan u geven voor de komende week/weken (in geval van quarantaine). Zo kunnen wij de continuïteit van de behandelingen samen bewaken. Indien online logopedie niet mogelijk is, bespreken wij telefonisch de instructies voor de komende week.

Maatregelen in de praktijk

  • Kom niet te vroeg (maximaal 5 minuten van te voren) en houd afstand van de andere bezoekers
  • Er mag 1 ouder meekomen met uw kind. Broertjes en zusjes komen niet mee naar de praktijk  (uitgezonderd baby in Maxi-Cosi/kinderwagen)
  • Was uw handen en de handen van uw kind voordat u plaatsneemt in de wachtkamer
  • In de behandelkamer houdt u afstand van de logopedist

Bron- en contactonderzoek
Uw contactgegevens en de datum/tijd van uw afspraak worden genoteerd in onze praktijkadministratie. Deze gegevens worden gedeeld met de GGD als dit nodig is voor bron- en contactonderzoek bij een (mogelijke) coronabesmetting.