Aanmelden

Op dit moment is er sprake van een wachtlijst. De wachttijd is afhankelijk van de plekken die vrij komen en uw beschikbaarheid.  Het blijft daarom altijd lastig in te schatten hoe lang de wachttijd precies is. Natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk worden geholpen! Aan de hand van de klacht proberen wij in te schatten hoe dringend het probleem is. Hier proberen we uiteraard rekening mee te houden. Spoedgevallen, zoals baby’s met eet- en drinkproblemen, gaan echter altijd voor.

De wachtlijst wordt centraal beheerd door het Samenwerkingsverband Logopedisten IJmond-Noord (LIJN). Kinderlogopedie Heemskerk is één van de vier aangesloten logopediepraktijken in Heemskerk/Beverwijk.

Klik hier voor meer informatie over de aanmeldprocedure van LIJN

Wilt u uw kind aanmelden voor preverbale logopedie?
Voor baby’s en zeer jonge kinderen (0-2 jaar) met eet- en drinkproblemen geldt geen wachtlijst. Plaatsing is afhankelijk van de beschikbare plekjes en uw mogelijkheden. Het lukt meestal om om de eerste afspraak binnen 2 weken te laten plaatsvinden. De behandelingen vinden in de thuissituatie plaats op woensdagochtend (tot 12.00 uur) of op donderdag (tot 14.00 uur) in de regio Heemskerk/Beverwijk/Wijk aan Zee en Castricum/Uitgeest/Limmen. Ook voor het aanmelden voor preverbale logopedie wordt u verzocht het aanmeldformulier in te vullen, dan neemt Bregje Hollanders (preverbaal logopedist) zo spoedig mogelijk contact met u op.

LIJN