Welkom

Welkom op de website van de Praktijk voor Kinderlogopedie Heemskerk.

Op deze website kunt u alles lezen over de praktijk en de werkzame logopedisten. Tevens vindt u informatie over kinderlogopedie, onze specialisaties, de vergoeding van de behandelingen en hoe u uw kind kunt aanmelden.

Corona (update 6-2-2021)
Tijdens de lockdown blijft onze praktijk geopend. De behandelingen kunnen in de praktijk plaatsvinden, aangezien logopedie tot de (para)medische contactberoepen behoort die tijdens de lockdown mogen doorwerken. Natuurlijk is het ook mogelijk om de behandelingen online voort te zetten.

Wij volgen voor de behandelingen in de praktijk de richtlijnen van de overheid en de RIVM.
Voor iedereen gelden de basisregels:

  • Blijf bij klachten thuis en laat u testen
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen (geldt voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen)
  • Was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog
  • Ouders dragen binnen een mondkapje

Let op: Op 5 februari jl. is door het kabinet (op advies van het OMT) besloten dat kinderen vanaf 4 jaar met verkoudheidsklachten (loopneus, neusverkouden, niezen en keelpijn) thuis moeten blijven. Wij hanteren in de praktijk dezelfde richtlijnen die gelden in de kinderopvang en het onderwijs. Klik hier voor de beslisboom neusverkouden kinderen.

Indien u de praktijk door (verkoudheids)klachten niet kunt bezoeken, behandelen we uw kind middels online logopedie. 

Vacature november 2020
Onze collega Sabine is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Wij zoeken een enthousiaste logopedist die haar vanaf begin april 2021 kan vervangen. Kijk hier voor onze vacature.

Wilt u uw kind aanmelden voor logopedie?
De wachtlijst wordt centraal beheerd door het Samenwerkingsverband Logopedisten IJmond-Noord (LIJN). Kinderlogopedie Heemskerk is één van de vier aangesloten logopediepraktijken in Heemskerk/Beverwijk. Hier vindt u meer informatie over de aanmeldprocedure en kunt u een aanmeldformulier invullen. Indien gewenst kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Klik op het logo voor meer informatie.

LIJN       het-logo      nvlf